top of page

За нас

Добре дошли в стрaницата на Даксен България

Daxen Bulgaria е част от голямото семeйство на DXN Holdings Malaysia и официален представител и основен офис (Main Stokics) за България. Нашите продукти са отличени с най-високите сертификати за качество в световен мащаб и са част от живота на повече от 10 милиона потребители в цял свят.

Компанията притежава най-голямата ферма за производство на Ганодерма в света, известна още като Лингжи (Рейши или Гъбата на дълголетието) и доказала се за последните 5000 години изключителното си въздействие върху човешкия организъм, както и всички лечебни гъби от фармакопеята на Изтока като кордицепс, херициум

Вашето здраве и добро настроение е нашата мисия!

DrLim.jpg

История

Д-р Лим Сио Джин

DXN e основана от Дато Д-р Лим Сио Джин, завършил престижният Индийски Технологичен институт. Дато Д-р Лим има дълбок интерес към гъбите и тяхната връзка с човешкото здраве.

След повече от 20 години на внимателно проучване и научни анализи, Дато Д-р Лим открива основните ползи от Ганодерма или Лингжи и съответните ефекти върху човешкото здраве. Осъзнавайки важността и ползите от Лингжи, Дато Д-р Лим започва да споделя познанията си за чудотворната билка сред своите приятели и колеги, които споделили неговата страст за здравословен живот.

Дато Д-р Лим не спира дотук. Той чувства, че трябва да направи компания, която да помогне на хората да се запознаят и да се възползват от предимсвата на чудотворната билка. През 1993г., мечтата на Дато Д-р Лим става реалност когато той основава DXN в Кеда, Малайзия.

Запознайте се с екипа

Здравей!

Аз съм Димитрина Каменова

Ще започна своето представяне с...

Добре дошли в царството на здравето, усмивките, доброто настроение и енергия!

Аз съм Димитрина Каменова собственик на „Даксен България“ ЕООД.

Моята история започна през далечната 2012 година, като управител за България на новооткрития офис и продължава и днес като партньор и Изключителен представител на ‘”DXN Holding” за България!

Срещата ми от първо лице със създателя на компания DXN, Д-р Лим Сио Джин, щастието да работя с него лично, вълшебството на гъбите Ганодерма и Кордицепс, източната философия и традиционната китайска медицина промениха мен и моя живот завинаги.

Работата ми се превърна в начин на живот, а живота непрекъснати срещи с хора, които имат нужда от здраве и вяра и заедно започнахме да променяме съдби!

Тази компания промени мен и моето здраве – лична отговорност и избор за всеки, научи ме на търпение, разбиране и ми даде възможност да изпълня своята мисия да дарявам хората със здраве и вяра всеки ден!

За мен DXN е семейство, приятели и подкрепа!

Затова Ви посрещам с "Добре дошли в семейството на DXN"!

AC0A3613.jpeg
bottom of page